Seri incidentesh në protestat e bujqve në Bruksel

Bota Lajme
  • Një grup fermerësh pjesëmarrës në protestat e sotme në Bruksel të organizuar nga Federata e bashkuar belge e fermerëve dhe Grupit të fermerëve (FUGEA), kanë arritur të parakalojnë njërën prej bllokadave policore në qendër të qytetit dhe të drejtohen drejt sheshit Shuman ku ndodhen ndërtesat e Komisionit Evropian dhe Këshillit të BE-së, bën të ditur agjencia belge e lajmeve Belga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *