Mickoski: Të injorohet ideja e BDI-së për zgjedhjen e presidentit të shtetit në Kuvend

Lajme Maqedoni

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski vlerëson se duhet të injorohet ideja e BDI-së për zgjedhjen e presidentit të shtetit në Kuvend. Ai e cilëson si “frustrim të individëve” deklaratën e Ali Ahmetit në këtë drejtim dhe vlerësoi se “BDI nuk është faktor që mund të vendosë një temë të tillë sepse shumë shpejtë do të jetë pjesë e së kaluarës, përderisa pafytyrësia që të thotë një gjë të tillë dhe ta lidhë me shantazh për daljen në zgjedhje, është akt joshtetëror”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *