Gjalpë, salçiçe, lëngje për fëmijë dhe akullore, janë disa prej produkteve të tërhequra për shkak të sigurisë

Lajme Maqedoni

Salçiçe, lëngje për fëmijë, fiq të thatë, akullore, xhenxhefil pluhur, gjalpë, ujë mineral me elemente shtesë dhe aditivë për industrinë e bukës, janë vetëm disa nga produktet që janë tërhequr nga tregu i brendshëm vitin e kaluar si produkte të pasigurta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *