Shëndeti i mbretit shumë më i rëndë sesa mendonin mjekët, Princi William përgatitet për mbret

Bota Lajme

Shëndeti i mbretit Charles është shumë më i rëndë sesa menduan mjekët, sipas ekspertit dhe autorit mbretëror Tom Quinn, siç raportohet nga gazeta Mirror.

Monarku, sipas Tom Wynn, tashmë po përgatit djalin e tij të parë, Princin William si pasardhës të tij, por kjo po mbahet një sekret nga djali i tij i dytë i lindur, Princi Harry.

Planifikimi i pasardhësit është top sekret dhe askush nuk i beson Harryt që të përfshihet në të për arsyen e thjeshtë se nëse ai ndjen në ndonjë mënyrë se po e fyen ose nuk i jepet ajo që mendon se e meriton, ai do të vrapojë direkt në media, shkruan gazeta.

“Mbreti Charles është në dijeni të gjendjes së tij shëndetësore. Princi William është në prag të trashëgimisë. Monarku shpreson të mbetet në gjendje relativisht të mirë për të dorëzuar kurorën në moshën 80-vjeçare. Megjithatë, këto procedura mund të fillojnë shumë më herët, pasi forma e tij e kancerit është shumë më e rrezikshme dhe agresive sesa menduan mjekët fillimisht”, tha eksperti mbretëror Thomas Quinn.

Ai shtoi gjithashtu se “askush nuk i beson Dukës së Sussex-it, Harry-t, pasi intervistat që ai jep për familjen mbretërore janë të gjitha në formë kritike, siç është biografia e tij”.

Me rastin e parashikimeve ogurzezë të mjekëve për gjendjen shëndetësore të mbretit Charles të Britanisë, siç thekson gazeta Mirror, Buckingham po përgatit situatën e trashëgimisë nën një regjim sekreti ekstrem.

Trashëgimtari i mbretëreshës Elizabeth të ndjerë, Charles, iu nënshtrua një operacioni për një prostatë të zmadhuar në fund të janarit, dhe pallati britanik që nuk dhanë detaje të mëtejshme për shëndetin dhe sëmundjen e tij.

Ndërkohë, Duka i Sussex-it, Harry, thuhet se është i gatshëm të kthehet përkohësisht në familjen mbretërore, teksa Mbreti Charles po merr trajtimin e kancerit.

Djali i dytë i Charles kishte thënë se ai kishte në plan të kthehej në Mbretërinë e Bashkuar pas një vizite të shkurtër te babai i tij në fillim të këtij muaji. Megjithatë, Princi i Uellsit thuhet se e këshilloi babanë e tij që të mos e linte vëllain e tij të kthehej në shtëpi.

Nga ana e tij, shkrimtari mbretëror Tom Quinn i tha gazetës Mirror: “Kam folur me një mik të ngushtë të mbretit Charles, i cili beson se edhe nëse monarku donte të merrte Harry, vëllai i madh i Dukës së Sussex-it nuk e miraton këtë.’

Ndërkohë, “rebelja” e pallateve britanike, Meghan Markle, mësohet se është kundër idesë që bashkëshorti i saj, Harry, të kthehet në Albionin e Vjetër me rastin e sëmundjes së babait të tij”, komenton botimi britanik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *