Biznesmeni Orce Kamcev, në listën e zezë amerikane

Lajme Maqedoni

Biznesmeni Orce Kamcev, ka përfunduar në listën e zeze amerikane. Sipas komunikatës, Kamcev ka hyrë në listën e zezë si pjesë e individëve dhe subjekteve për të cilët qeveria amerikane vlerësonë se rrezikojnë stabilitetin e Ballkanit Perëndimorë nëpërmjet korrupcionit.

Sot, Zyra për Kontrollë të mjeteve të jashtme  I Ministrisë së Financave I SHBA-së, ka vendosur në listën e zezë një person, Jordan Orce Kamcev nga Maqedonia e Veriut në Listën e zezë amerikane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *