Ksami takohet me kryetaren e Bashkisë së Durrësit Emirjana Sako

Lajme Maqedoni
Kënaqësi që sot të takoj kryetaren e Bashkisë së Durrësit, znj. Emirjana Sako, me të cilën bashkëbiseduam për sfidat që përballet pushteti lokal në të dy vendet tona.
Vendosja e bashkëpunimit më të ngushtë mes dy qyteteve, Tetovës dhe Durrësit, ishte qëllimi i vizitës në këtë bashki. Diskutuam mundësitë e bashkëpunimit në fushën e turizmit, sportit dhe kulturës.
U dakorduam që takimet tona të intensifikohen, me qëllim përgatitjen dhe konkretizimin e projekteve të përbashkëta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *