I plagosuri në ngjarjen e djeshme në Greqi ku u vra Orhan Bajrami – Oki, në gjednje stabile

Lajme Maqedoni

Sipas informacioneve të Konsulit në Selanik që është në komunikim të vazhdueshëm me spitalin, ku është hospitalizuar i plagosuri nga ngjarje e djeshme në Halkidiki, i plagosuri është në gjendje stabile dhe jashtë rrezikut për jetën.

Rjeti diplomatik –  konsular në Maqedoninë e Veriut dhe në Greqi është aktive dhe përvec informacioneve të vazhdueshme është në disponim edhe për nevojat e institucioneve të vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *