Mariçiq: Zgjedhje të parakohshme mund të ketë vetëm nëse opozita pranon të votojë për ndryshimet kushtetuese

Lajme Maqedoni

Zgjedhje të parakohshme mund të ketë vetëm nëse opozita pranon të votojë për ndryshimet kushtetuese dhe pastaj të shpallim zgjedhje të parakohshme. Ky është opsioni i vetëm që Qeveria do ta pranonte, thotë zëvendëskryeministri përgjegjës për çështje evropiane, Bojan Mariçiq, në një intervistë për “Zërin e Amerikës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *