Kolana, veturash, autobus dhe kamion, kjo është pasqyra e vendkalimit kufitarë në Bogorodicë

Lajme Maqedoni

Kolana, veturash, autobus dhe kamion, kjo është pasqyra e vendkalimit kufitarë në Bogorodicë sot në mëngjes, pjesa më frekuentuse e vendkalimimit kufitarë për hyrrje në Greqi.

Kamerat e vendosura, tregojnë se sot ka shumë ngarkesë dhe pritet gjatë për të hyrë në Greqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *