Dënimet nga deponia Drislla, Gjirgjievski i pari që duhet të paguajë 90 mijë euro

Lajme Maqedoni

Kryetari i Kisella Vodës, Orce Gjorgjievski, ka marrë dënim prej 90 mijë euro për hedhjen e parregullt të mbeturinave të grumbulluar nga komuna.

Komuna e Kisella Vodës dhe ajo Aerodrom, pasi grumbulluan mbeturinat në komunat e tyre, i hodhen para deponisë Drislla, pasi deponia nuk pranoj që ti hedhin mbeturinat, për shkak të mungesës së marrëveshjes me këta komuna.
Të njëjtën ditë nga deponia Drislla, nëpërmjet një komunikate akuzuan dy kryetarët e komunave se kanë bërë vepër penale kundër ambientit jetësorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *