Arrestohet autori i vjedhjeve në hotelet e Shkupit

Lajme Maqedoni

Autorit i shumë vjedhjeve nëpër hotele, 38 vjecarit nga Shkupi i është caktuar masa e paraburgimit.
I dyshuari është gjykuar disa herë për vepra tjera penale dhe ka qenë në vuajtjen e dënimit në burgun e Prilepit, por nga 5 qershori ndaj tij është lëshuar urdhër arrest.

Gjatë periudhës që ka qenë në liri ka kryer disa vepra penale, duke hyrë në hotele për vjedhje.
Pas vjedhje në një hotel ku ka përdorur edhe spraj, largohet me një taksi që më vonë ndalohet nga policia dhe arrestohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *