Haxhilerët e Myftinisë së Tetovës kanë përfunduar obligimet e Haxhit

Lajme Maqedoni
Sot më 09.07.2023 (e diel), të gjithë haxhilerët e Myftinisë së Tetovës kanë përfunduar obligimet e Haxhit duke bërë edhe tavafin lamtumirës, dhe në mënyrë të organizuar me autobusë janë nisur për në Medinë, ku do të vizitojnë, falen e luten në xhaminë e Muhamedit a.s./ presklub.mk
Haxhilerët tanë janë shëndosh e mirë, dhe se deri më tani gjithçka ka ecur mirë, deklaron Myftinia e Tetovës/ www.Presklub.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *