Pritje të gjata në vendkalime kufitare, në fuqi rregjimi i ri i qarkullimit rrugorë

Lajme Maqedoni

Për shkak të asfaltimit të rrugës, nga 1 korriku deri më 31 gusht, në rrughët rajonale të Maqedoniës së Veriut do të vendoset regjim verorë I qarkullimit, ku ndalohet qarkullimi I automjeteve të rënda prej 15 ton.

Për shkak të frekuencës së madhe nq rrugët e vendit, në vendkalimin kufitarë Tabanovcë për të hyrë dhe dalë nga vendi pritet 30 – 40 min. Në vendkalimin kufitarë Bogorodicë, për të dalë nga vendi pritet deri në një orë e gjysmë.

Nga AMSM rekomandojnë përshtatje të shpejtësisë së lëvizjes, respektimin e sinjalistikës dhe vozitje të vëmendshme në përgjithësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *