Në fshatin Sopot, policia sekuestron 225 kilogram marihuanë me vlerë gjysmë milioni euro

Lajme Maqedoni

MPB-ja, sot, pas një hetimi paraprak nga një subject juridik për prodhimin e Kanabisit për qëllime medicinale në fshatin Sopot, ka sekuestruar 225 kilogram lule thata të marihuanës, me vlerë gjysmë milioni euro.

Pas masa paraprake të koordinuara dhe sigurimit të fakteve se subjekti juridik, ka vepruar në kundërshtim me rregullativat ligjore për kontrollë të lëndëve narkotike është konstatuar se subjekti juridik ka punuar në kundërshtim me Ligjin. Policia pas kontrollit ka arritur të sekuestrojë 225 kilogram lule të thata marrihuanë, 111,1 masë bio dhe 950 farëra të kanabisit”, thonë nga MPB-ja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *