Gir: Bashkimi Evropian dërgon mision vlerësues në Shkup për punën e Këshillit Gjyqësor

Lajme Maqedoni

Bashkimi Evropian dërgon mision vlerësues në Maqedoninë e Veriut për punën e Këshillit Gjyqësor, pas një varg skandalesh dhe trazirash gjatë muajve të kaluar. Këtë e paralajmëroi euroambasadori Dejvid Gir në intervistë për Top Tema në TV Telma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *