ISHP, merr donacion një sistem për trajtimin e mbetjeve infektive mjekësore

Lajme Maqedoni

Instituti i Shëndetit Publik mori donacion një sistem neutral karboni për trajtimin e mbetjeve infektive mjekësore

Ministri i Shëndetësisë Fatmir Mexhiti, së bashku me ambasadorin francez Siril Bumgartner, drejtorin e Tesalil, Mikel Lozano dhe me drejtorët e Institutit për Shëndet Publik Shaban Memeti dhe Qendrës për Shëndet Publik-Shkup, Besim Zeqiri, morën pjesë në ligjëratën për përdorimin e një autoklave me grimcim për trajtimin e mbetjeve infektive mjekësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *