Komuna e Tetovës: Këshilltarët mund t’i adresojnë pyetjet te kryetari dhe drejtuesit e ndërmarrjeve publike

Lajme Maqedoni

Këshilli I komunës së Tetovës të martën do të mbajë seancë ku në rend dite do të ketë vetëm një pikë. Pyetje nga këshilltarët. Kjo bëhet për herë të parë në komunën e Tetovës thonë nga shërbimi për informim që këshilltarët të kenë mundësi të parashtrojnë pyetje për të gjitha çështjet të cilat nuk janë trajtuar më herët. Po ashtu nga ky shërbim bëjnë të ditur se këshilltarët mund të p[parashtrojnë pyetje edhe për kryetarin e komunës dhe për drejtuesit e institucioneve publike që janë në kuadër të komunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *