Qeveria ka tërhequr ligjet e kontestuara për barazinë gjinore dhe evidencën amë, paraljmëron BFI

Lajme Maqedoni

Ndonëse nuk ka ende një konfirmim nga Qeveria, BFI që u kundërvënë miratimit të këtyre ligjeve, pë mediat maqedonase ka njoftuar se qeveria ka hequr nga procedura e mëtutjeshme ligjet e kontestuara, për barazi gjinore dhe evidencën amë.
BFI ka shprehur qëndrimin e sajë se është kundër këtyre ligjeve dhe se janë për mbrojtjen e vlerave të familjes tradicionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *