Kurti uron qytetarët për Kurban Bajram

Bota Lajme

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, i ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit.

“Sakrifica gjithmonë ka për synim tjetrin e jo vetën, të mirën e përgjithshme e jo të mirën vetanake. Ajo është shërbim dhe përkushtim”, ka shkruar Kurti në urimin e tij, teksa ka folur për solidaritet e zemërgjerësi mes njerëzish për të mirën e përgjithshme, sot, nesër, e në çdo ditë të vitit.

Festa e kurban Bajramit është uruar edhe nga liderët tjerë institucionalë e opozitarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *