Prokuroria Publike po i kontrollon rastet me Merkon në Strugë dhe Manastir

Bota Lajme

Një komision katëranëtarësh i prokurorëve publikë nga Prokuroria Publike e RMV-së (PPRMV) sot po kryen mbikëqyrje në lëndët në lidhje me kryetarin e Strugës, Ramiz Merko në Prokurorinë Themelore Publike në Strugë dhe Prokurorinë e Lartë Publike në Manastir, informojnë nga PPRMV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *