Jepen vendime për blerjen e traktorëve për 60 bujq nga rajoni i Sveti Nikoles

Lajme Maqedoni

Gjashtëdhjetë bujq morën vendime për mbështetje shtetërore financiare për furnizim me traktorë.
Kryeministri Dimitar Kovaçevski, së bashku me ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski, si dhe drejtori i Agjencisë së Pagesave, Nikica Baçovski, në Sveti Nikollë shpërnadnë vendimet për blerjen e traktorëve për 60 bujq nga ky rajon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *