BDI: VMRO-DPMNE është parti sinonim i krimit dhe korrupsionit

Lajme Maqedoni

Në një komunikatë të sajë BDI thotë se, VMRO-DPMNE është parti sinonim i krimit dhe korrupsionit dhe lideri i saj mburret gjithandej se i disaktësisht përmendësh të gjithë tenderët në komunat ku udhëheq VMRO-DPMNE.

Dhjetra procese gjyqësore janë ende aktie kundër zyrtarëve të tyre të shquar që  nuk arritën të

largoheshin nga vendi, thuhet në komunikatën e BDI-së.

“VMRO-DPMNE është paria e fundit që duhet të asë për krimin dhe korrupsionin.

Mickoski dhe bashkëpunëtorët e tij vunë dorën në mjaltë kur erdhën për herë të parë në pushtet,

duke dëshmuar se asgjë tjetër nuk mund të pritet prej tyre.

VMRO-DPMNE është parti pa ideologji dhe pozitë, me lidhje që arrijnë deri në Kremlin dhe interesi i

vetëm i saj është dëshira e zhveshur për pushtet.

Është një  organizatë patriotësh të rremë që  i luten Zotit  që  dikush tjetër t’i zgjidhë  problemet e

qytetarëve, ndërsa ata përtojnë nga nacionalizmi dhe nxitja e tensioneve.

Mickovski vazhdon të konfrontohet me BDI-në me dëshirë  që do  të perceptohet si polikan i ligës së

parë. E ka të kotë.

BDI qëndron qartë në qëndrimet e veta dhe mbështet institucionet hetimore që të kryejnë punën e

tyre pas çdo rasti apo dyshimi për parregullsi” thuhet në komunikatën e BDI-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *