Pendarovski do të dekorojë sportistë të shquar me “Medaljen për merita”

Lajme Maqedoni

Presidenti Stevo Pendarovski sot në një ceremoni solemne me “Medalje për merita” do t’i dekorojë Lazar Leçiqin, pas vdekjes Blagoja Georgievski Bushtur, Vladimir Bogoevski, Nase Nasev dhe Borçe Kostovski.

Dekorimi, siç informojnë nga Kabineti i presidentit, u ndahet sportistëve të shquar, të mëdhenjve dhe legjendave që lanë gjurmë të qëndrueshme në terrenet sportive dhe ofruan një kontribut të madh për afirmimin e sportit dhe vendit të Maqedonisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *