Linjë e re ajrore Shkup-Oslo, dy herë në javë

Lajme Maqedoni

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski, sot së bashku me drejtorin e përgjithshëm të TAV Maqedoni, Nexhat Kurt, në Aeroportin e Shkupit pritën udhëtarët e parë në linjën Oslo – Shkup, e cila shënoi themelimin e linjës së re ajrore, përcjell Klan M.

“Vazhdojmë me realizimin e politikave tona të suksesshme për zhvillimin e trafikut ajror në Maqedoninë e Veriut. Në vazhdimësi, ofrojmë destinacione të reja për qytetarët tanë, e bëjmë të mundur ritjen e zhvillimit të turizmit në vend”, tha Boçvarski.

Deri më tani e vetmja linje për në Oslo ka qenë me kompaninë Wizaair, ndërsa qëllimi i vendosjes së Kompanisë së re Norëegian Airlines u jepet alternativë qytetarëve. Linja do të jetë dy herë në javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *