Gafa e Biden bëhet virale, ngatërron himnin kombëtar të SHBA-së me atë të Indisë

Bota Lajme

Një tjetër incident i papritur me protagonist Presidentin amerikan, Joe Biden ka ndodhur në SHBA.

Këtë herë “planetari” krijoi shumë pikëpyetje kur gjatë ceremonisë së pritjes së kryeministrit të Indisë, Narendra Modi, në Shtëpinë e Bardhë, ngatërroi himnet kombëtare.

Siç shihet në videon e mëposhtme, teksa fillon himni kombëtar i Indisë, Joe Biden ngre dorën e djathtë dhe e vendos në nivelin e zemrës, lëvizje që amerikanët e bëjnë kur dëgjojnë himnin kombëtar të SHBA-së.

Biden madje e mban dorën në të njëjtin vend për 15 sekonda përpara se më në fund të kuptojë gabimin e tij dhe ta heq atë me një lëvizje të ngadaltë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *