Serbët bllokojnë rrugën në Graçanicë pasi polica arrestoi serbin për krime lufte

Bota Lajme

Policia e Kosovës ka konfirmuar arrestimin e një serbi tjetër. Ai është Dragisha Milenkoviq i cili po akuzohet për krime lufte në Kosovë.

Pas arrestimit të Dragisha Milenkoviqit, disa serbë nga Graçanica kanë bllokuar rrugën Graçanicë-Prishtinë.

Sipas mediave serbe dhe disa pamjeve që kanë publikuar raportohet për përplasje mes tyre dhe Policisë së Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *