Kasami: Tetova me bulevard të ri, së shpejti edhe projekte tjera

Lajme Maqedoni

Në mënyrë solemne sot lëshuam në përdorim aksin e ri rrugor respektivisht bulevardin “Bllagoja Toksa” me çka komunikacioni dukshëm do të lehtësohet dhe qytetarët do të qarkullojnë më lirshëm tha gjatë promovimit të rrugës së re kryetari I Tetovës Bilall Kasami. Sipas tij kjo punë është realizuar falë angazhimit të administratës të cilët me përkushtim kanë punuar që ky projekt të përfundojë më shpejt. Pas kësaj vazhdojmë me projektet tjera në infrastrukturë dhe Tetovën ta bëjmë një qytet modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *