Nga sonte lirohet çmimi i benzinës, dizeli mbetet i njejtë në Maqedoni

Lajme Maqedoni

Pre mesnate do të lirohet çmimi i benzinave për 1 denarë.

Një litër benzinë BS-95 do të shitet për 81,5 denarë kurse BS-98 do të shitet për 93,5 denarë për litër. Çmimi i naftës mbetet i pandryshuar, respektivisht 70,5 denarë për litër. Çmimi i vajit ekstra të lehtë do të ulet për gjysmë denari dhe i njëjti o të shitet për 68,5 denarë për litër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *