BMV me targa të Kosovës, bie në lumen Lepenec, tre persona ende të zhdukur një i mbijetuar është dërguar në spital.

Lajme Maqedoni

Pas një aksdenti në rrugën Shkup – Bllace, një veturë e tipit BMV ku ka pasur tre udhëtarë dhe vozitësi, ka rrënë në Lunin Lepenec, informojn nga MPB-ja.

Një nga udhëtarët është nxjerë nga lumi dhe është dërguar në spitalin “8 Shtatori” ndërsa ekipet e shpëtimit vahzdojnë kërkimet pas të tjerëve që tani konisderohen të zhdukur.

“Sot rreth orës 15 është lajmëruar se në rrugën Shkup – Bllace ka ndodhur nëj aksident komunikacioni ku një veturë e tipit Folksvagen me targa të Shkupitn drejtuar nga B.B nga Shkupi dhe vetura e tipit BMV me targa të Kosovës drejtuar nga N.P nga Kosova e cila pas aksidentit ka rënë në Lumin Lepenec”, njoftojne nga MPB-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *