Punëtorët e doganava kërkojnë , hakun, në të kundërtën paraljmërojnë grevë të përgjithshme

Lajme Maqedoni

Të punësuarit në drjetorinë e doganave sot gjatë pauzës mbajtën protest paralajmëruese që t’u paguhet shtesa e pagës prej 30%.
Gjatë protestës ata morrën ftesën për takim me drejtorin e Doganave, Stefan Bogoev I cili tha se nuk pret në asnjë moment që të vijë deri te mbzllja e doganës.
“ Me shërbimet e drjetorisë së doganave do të diskutojmë se cfarë është bërë deri më tani në priymin e të drejtave të punëtorëve dhe kushtet e punës”, tha Bogoev.
Punëtorët doganorë nuk kanë përjashtuar mundësinë e një greve të përgjithshme në të ardhmën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *