Haxhilerët e Dibrës në takim përgaditorë me përfaqësues të Myftinisë

Lajme Maqedoni

Përfaqësuesit e Myftinisë së Dibrës kanë mbajtur takim përgatitor me besimtarët që këtë vit udhëtojnë për në vendet e shenjta të Mekës dhe Medinës.

Takimi me haxhilerët e ardhshëm ka të bëjë me parapërgatitjen e tyre  për të kaluar sa më mirë dhe më lehtë në kryrjen e Haxhit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *