Procedura Parlamentare për ndryshimet kushtetuese ka fundi i muajit korrik

Lajme Maqedoni

Kryeministri i parë dhe ministri për system politik, Artan Grubi, sot njoftoi se ka fundi I korrikut duhet të fillojnë procedurat për ndryshimet kushtetuese në parlament.

‘Ne Parlament ka 120 deputet, vlerësojë se të gjithë ata në përjashtim të dy deputetëve janë të interesuar për integrimin e vendit tonë në BE, ashtu sic ishte me NATO-n. Jam I bindur se nëse prezantohet mirë ky ndryshim teknik i kushtetutës do të pranonin shumica e qytetarëve jo vetëm deputetët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *