Kovacevski: Kërkesat e VMRO-së i kemi pranuar pa rezerva, tash duhet të pranojnë ndryshimet kushtetuese

Lajme Maqedoni

LSDM dhe BDI kanë një konkluzion të përbashkët se në parim VMRO-DPMNE nuk është kundër ndryshimeve kushtetuese.

LSDM-ja i ka lëshuar 5 poste ministrore për VMRO-në, ndërsa BDI ka pranuar pa kurfarë rrezerve kërkesat e opozitës.
Duke u nisur nga kjo qasje partnerëve qeveritarë, Kovacevski thotë se në këtë mënyrë I jpin shansin VMRO-së për herë të parë të merr pjesë në sjelljen e vendimeve strategjike për shtetin.

‘Mospranimi I këtij procesi nga opozita do të jetë një zhgenjimi I madh për faktorin ndërkombëtarë. Sic dihet ajo për cfarë deklarohet VMRO për LSDM-në dhe për BDI-në është e paranueshme’, tha Kovacevski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *