Kovaçevski: Takimi i liderëve tregoi një mendim diametralisht të ndryshuar për ndryshimet kushtetuese të VMRO-DPMNE-së

Lajme Maqedoni

Kryeministri Dimitar Kovaçevski thotë se ka thirrur Bordin Qendror dhe Ekzekutiv të LSDM-së për ta informuar kryesinë e partisë për atë që ka ndodhur në takimin e liderëve dhe opinionin diametralisht të ndryshuar për ndryshimet kushtetuese të partisë opozitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *