Mickoski për zgjedhjet i ka ofruar datat 24 shtator, 1 ose 8 tetor

Lajme Maqedoni

Në takimin e liderëve me kryeministrin dhe liderin e LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski i ka ofruar 24 shtatorin, 1 ose 8 tetorin si data për zgjedhje të parakohshme parlamentare ose qeveri e gjerë, si dhe identitet mbrojtës dhe integrim të shpejtë në Bashkimin Evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *