Ahmeti: Isha vëllau juaj i vogël gjatë 2001, sot jam vëllau juaj i madh

Lajme Maqedoni

Isha vëllau juaj i vogël gjatë 2001, sot jam vëllau juaj i madh dhe kurrë mos dyshoni se jemi krah për krah kështu e ka nisur sonte fjalimin e tij, lideri i BDI-së Ali Ahmeti në tubimin Frontit Europian në Gostivar.

Ai gjatë fjalimit e tijë ka kujtuar të madhin Arbër Xhaferin, i cili deklaroi se kur është takuar për të parën e herë me Xhaferin i ka kërkuar ta pranoj të jetë vëllau i tijë i vogël, ndërsa ai i ka thënë mos o burr mos mi luajë malet.

Ahmeti premtoi se do të jetë gjithmonë vëllau i madh i shqiptarëve dhe se gjithmonë do të jetë prah për krah me shqiptaër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *