Ahmeti, Thaçi, Zejdi dhe Hoxha firmosën marrëveshjen për “Frontin Evropian”

Lajme Maqedoni

Katër parti politike shqiptare BDI, PDSH, Lëvizja Populli dhe PDE nënshkruan sot marrëveshjen për bashkëpunim në kuadër të të ashtuquajturit “Fronti Evropian” për bashkëpjesëmarrje në zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare që do të mbahen më 24 prill dhe 8 maj.

Në marrëveshjen e përbashkët nënshkrimet i vendosën kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi, kryetari i Lëvizjes Populli, Skender Rexhepi-Zejdi dhe kryetari i PDE-së, Arjanit Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *