VMRO-DPMNE-ja shpalosi programin zgjedhor që përfshinë 1198 projekte si nevoja urgjente

Lajme Maqedoni

VMRO-DPMNE-ja shpalosi programin zgjedhor të quajtur “Platforma 1198” i cili sipas opozitës maqedonase përfshinë 1198 projekte si nevoja urgjente të qytetarëve të vendit.

Programi i cili sipas partisë së Hristijan Mickoskit ka ardhur pas konsultimeve disa vjeçare me ekspert të fushës, në rend të parë ka ekonominë dhe standardin e qytetarëve. Gjatë shpalosjes së programit u mbajtën 5 debate programore, siç i cilësoi opozita shtylla të programit ku bazohet “Platforma 1198”.

Kreu i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski e vlerësoi se platforma e cila do të sjell fitoren dhe ndryshimin e madh në zgjedhjet e 8 majit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *