LSDM, ka prezantuar planin e tyre për të ardhme europiane

Lajme Maqedoni

Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë, duke prezantuar planin e tyre për të ardhme europiane të vendit, prezantoi edhe listat e kandidatëve për deputetë në zgjedhjet parlamentare të 8 majit. Si bartës liste në njësinë e parë zgjedhore nga radhët e LSDM-së do të jetë Dimitar Kovaçevski, në zonën dy Oliver Spasovski, në zonën tre Sanja Llukarevska, në zonën katër Venko Filipçe, në zonën pesë Jovan Mitrevski dhe në zonën gjashtë Sllavjanka Petrovska. Në njësinë e dytë zgjedhore i dyti në listë do të jetë Fatmir Bytyqi ndërsa në zonën gjashtë i dyti në listë do të jetë i riu nga Zhelina, Agron Demiri.

“Bartës i listës së LSDM-së dhe koalicionit në NJZ1, do të jem unë ndërsa e dyta është kolegja ime, kryetarja e PLD-së, Monika Zajkova. Në NJZ2 bartës është Oliver Spasovski ndërsa i dyti nënkryetari Fatmir Bytyqi. Në NJZ3 bartës do të jetë zv.kryetarja Sanja Llukarevska dhe Ljupço Nikollovski. Në NJZ4 është Venko Filipçe dhe Jovanka Trençevska. Në NJZ5 kryetari i Kuvendit Jovan Mitrevski dhe Bisera Kostadinovska Stojçevska. Derisa në NJZ6 listën e udhëheqë kolegja ime nga Qeveria dhe kryetarja e kryesisë qendrore Sllavjanka Petrovska, së bashku me Agron Demirin”, është shprehur Kovaçevski.

Siç potencoi Kovaçevski, këta njerëz do t’i përfaqësojnë interesat e popullit, do të punojnë në zhvillimin e shtetit dhe anëtarësimin e vendit në BE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *