Kovaçevski: Sugjerova në Programin partiak të ceket rritja e mëtutjeshme e pensioneve dherrogës

Lajme Maqedoni
  • Kur isha kryeministër, së bashku me ministrat arritëm ta zbusim inflacionin, nga 20 për qind e sollëm në tre për qind. Kur i sollëm masat, u kritikuam. Së pari i kufizuam marzhet, më pas i ngrimë çmimet. Në muajt e mëvonshëm u tregua se shumë tregtarë e keqpërdorën atë. Personalisht mora pjesë në shkruajtjen e Ligjit për praktika jo të drejta tregtare me të cilin intervenohet në zinxhirin e shitjes dhe definohet çfarë shpenzime mund të imponohen ndaj blerësve nga shitësit me pakicë dhe shitësit me shumicë. Kjo do të vendosë rend të madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *