Të rinjtë në Maqedoni bëhen më të pavarur nga prindërit në moshën 32,1 vjec

Lajme Maqedoni

Për dallim nga vendet më të zhvilluara në Evropë, të rinjtë në Ballkan mjaftë vonë largohen nga shtëpitë e prindërve të tyre dhe bëhet më të pavarur, tregon hulumtimi i Eurostat, sipas të cilit, të rinjtë në Maqedoninë e Veriut e braktisin shtëpinë e prindërve të tyre në moshën 32,1 vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *