Komisioni për Sëmundje Ngjitëse nesër duhet ta sqarojë vendimin për ndalimin e pranimit të fëmijëve në kopshte

Lajme Maqedoni

Nga takimi i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse nesër duhet të jetë më e qartë për prindërit dhe të punësuarit në kopshtet në Shkup nëse ndalesa për pranim të fëmijëve të pavaksinuar me DiTePer vlen për të gjithë ata që nuk janë vaksinuar ose edhe për ata që nuk e kanë marrë rivaksinën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *