Kapet paketimi me dy ton telefona mobil me vlerë rreth 7 milion euro nga policia e Shkupit

Lajme Maqedoni

Policia e Shkupit ka penguar kontrabandë me dy tonë telefona mobil të paketuar në palate, transmeton Netpres,mk.

Telefonat mobil ishin modele premium të llojit “Ajfon” dhe “Samsung”, Sipas llogarive të para bëhet fjalë për 10, 000 telefona mobil me vlerë rreth 7 milion euro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *