Eskobar: SHBA-ja pret që pas zgjedhjeve të formohet Qeveri e përkushtuar në NATO dhe BE-ae

Lajme Maqedoni

– Maqedonia e Veriut është partnere shumë solide e SHBA-së, si në aspekt dypalësh, ashtu edhe shumëpalësh në NATO dhe OSBE dhe Uashingtoni pret që edhe pas zgjedhjeve vendi të ketë qeveri të përkushtuar në anëtarësimin në Aleancë dhe të integrimit në BE, deklaroi sot zëvendës ndihmësi i sekretarit shtetëror amerikan për çështje evropiane dhe euroaziatike dhe përfaqësues special për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Eskobar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *