Mickoski: Rruga evropiane e Maqedonisë është e ardhmja e vendit dhe e qytetarëve të Maqedonisë

Lajme Maqedoni

Mickoski: Rruga evropiane është e ardhmja e vendit, Evropa ta thotë se çfarë realisht planifikon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *