Mbrojtja mund të punësojë persona me pengesa në zhvillim

Lajme Maqedoni

Mbrojtja mund të punësojë persona me pengesa në zhvillim dhe anëtarë të familjeve të cilët kanë pjesëtarë të vdekur të forcave të sigurisë pa shpallje publike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *