Çmime të reja të derivateve të naftës, hyjnë në fuqi nga mesnata

Lajme Maqedoni

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,38 % në raport me vendimin e datës 4.3.2024.

Nga data 12.3.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Çmimet shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 si dhe të
EURODIZELIT (D-Е V) dhe të VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (ЕL-1) ulen për 0,50 den/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 0,267 den/kg dhe do të jetë 44,019 den/kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *