‘Netanyahu si Hitleri’/ Erdogan refuzon ta quajë grup terrorist Hamasin: I mbështesim fuqishëm

Bota Lajme

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan ripërsëriti qëndrimin se askush nuk mund ta detyrojë vendin e tij që ta vendosë Hamasin në listën e organizatave terroriste.

Gjatë një fjalimi të mbajtur në Ankara, lideri turk u shpreh se Turqia është një vend që ka kontakte të ngushta me drejtuesit e Hamasit dhe i mbështet ata me vendosmëri.

“Askush nuk mund të na bëjë të kualifikojmë Hamasin si një organizatë terroriste. “Turqia është një vend që flet hapur me udhëheqësit e Hamasit dhe i mbështet ata me vendosmëri’, u shpreh Erdogan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *