Anesteziologu i njohur i Tetovës Tefik Alili, 70 vjet ka ndërruar jetë

Lajme Maqedoni

Në moshën 70 vjeçare ka ndëruar jetë anesteziologu i mirënjohur nga Tetova, Tefik Alili.

Alili për 70 vjet të tëra ka shërbyer fizikisht e moralisht në spitalin e Tetovës srpse përveç gjithash ai ka qenë dera ku ka trokitur çdo anesteziolog i ri. Edhe pse në penzion Alili thuajse çdo ditë ishte në spitalin e Tetovës për të dhënë ndihmë e për të kontribuar.

Tefik Alili shkoj por Spitali i Tetovës do të vijoj ta ketë aty sepse Roland Alili, djali i tij me krenari ecën rrugës së babait të vet.

Tetovasot dhe pronari Rami Mislimi dërgojnë ngushëllime të sinqerta tek familja Alili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *