Me mbjelljen e luleve para ndërtesës së komunës dhe në qendër të qytetit, Komuna e Tetovës ka shënuar 8 Marsin

Lajme Maqedoni

Gratë e punësuara në komunën e Tetovës së bashku me kryetarin mbollën lule në qendër të qytetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *